text.skipToContent text.skipToNavigation

Kvalitet och miljö

Tappers Stål bygger sin verksamhet på ett kvalitetssystem som reglerar:

  • Vad som ska göras
  • Hur det ska göras
  • När det ska göras

Vårt mål är att allt ska vara rätt.

Vårt kvalitets- och miljösystem är certifierat enligt SS-ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö), vilket innehåller rutiner, kontroller och regler som säkrar kvaliteten i våra produkter och tjänster.

Tappers Stål & Metaller ska bidra till en långsiktigt positiv utveckling med hänsyn till miljön. Vi tillämpar konsekvent en miljöpolicy i syfte att minimera miljöbelastningen. Det är en policy som ställer höga krav på både oss själva och våra samarbetspartners

CE-märkning EN 1090-1

Vi har sedan 2012 certifikat för tillverkningskontroll (FPC) enligt EN 1090-1 vilket innebär att vi kan CE-märka de produkter som hanteras och produceras i anläggningarna. Vi har valt att visa vilka produkter som är CE-märkta på våra följesedlar och i vår kundportal.

Materialleverantören är den som CE-märker produkten, så när du behöver en prestandadeklaration till din lagerorder kontaktar du din säljare. Säljare behöver ditt ordernummer samt positionsnummer för att enklast kunna hjälpa dig. Tappers Stål & Metallers egna prestandadeklaration kan du alltid ladda ned här och det är den du behöver om Tappers Stål & Metaller har bearbetat materialet på något sätt, exempelvis genom kapning.

Kontakta oss idag

Vi på Tappers erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!